Matematik

eksponentialfunktion & logaritmefunktion

13. juni 2011 af Amarda (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hey SP, er der nogen der kan hjælpe med de her 2 opgaver til eksamen? :)

Du skal definere en eksponentialfunktion

Du skal indføre den naturlige logaritmefunktion.


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. juni 2011 af AskTheAfghan

Eksponentielfunktion:                  f(x) = y = ax

Naturlige logaritmefunktion:        ln(y) = x·ln(a)


Skriv et svar til: eksponentialfunktion & logaritmefunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.