Matematik

HJÆÆLP EKSAMEN!!!!!!!

16. juni 2011 af camillajens (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hej alle mennesker!! Jeg skal meget snart op i mundtlig matematik eksamen, og der er stadig en opgave som jeg ikke kan løse :/

Her er den:

BEREGNING I VILKÅRLIGE TREKANTER

- Gør rede for definitionen af sinus, cosinus og tangens.

- Bevis sinusrelationen og formlen for arealet af en trekant.

- Fortæl hvordan man bruger sinus til at finde de resterende sider og vinkler i en trekant ud fra et eksempel som du selv finder på.

På forhånd tak! :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. juni 2011 af 123AABB (Slettet)

Start med at åbne din matematik bog


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. juni 2011 af mathon

se


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. juni 2011 af mathon

se på en tegning

brug
           • din viden fra folkeskolen

                                     T = (1/2)·ha·a = (1/2)·hb·b = (1/2)·hc·c

          • din viden om beregning af højden ud fra sinus til en spids vinkel i en retvinklet trekant
hvoraf

                                  
                                     T = (1/2)·b·sin(C)·a = (1/2)·c·sin(A)·b = (1/2)·a·sin(B)·c
oftest skrevet

                                     T = (1/2)·bc·sin(A) = (1/2)·ac·sin(B) = (1/2)·ab·sin(C)
 

                                    


Skriv et svar til: HJÆÆLP EKSAMEN!!!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.