Matematik

A^C

18. juni 2011 af kanin011 (Slettet)

Hej alle

Jeg vil gerne finde ud af, hvad det betyder, når der står A^C.. altså A i C'ende..

Er der nogen, der kan forklare mig, hvad det betyder?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. juni 2011 af volcom1

 Det betyder du opløfter A i C ligesom du kan opløfte 10 i 2 og få 100. Hvad sammenhæng møder du det i?


Svar #2
18. juni 2011 af kanin011 (Slettet)

Jeg støder på det i her: A∩B=Ø⇒B⊆A^C


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. juni 2011 af PoKulaKi (Slettet)

Når man har med mængder at gøre (hvilket du måske godt lige kunne have nævnt til at starte med), betyder Ac komplementet til A. Det er alle de elementer der ikke ligger i A. 

Ac = {x  | x ∉ A}

for eksempel kunne du se på delmængden A = ]-uendelig , 0] ⊆R. Så er Ac = ]0, uendelig[ 

(jeg kunne ikke lige finde et uendeligtegn)


Svar #4
19. juni 2011 af kanin011 (Slettet)

Okay, tusind tak for svaret!


Skriv et svar til: A^C

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.