Matematik

geogebra, graf?

18. juni 2011 af hejnørd (Slettet)

En dag kørte Nuka og hendes familie fra new york, køreturen var på 250miles/400km.

sammenhængen mellem miles og km, fremgår af følgende ligning.

y=1,6 * x    (x er antal miles) (y er antal km.)

tegn den rette linie der er bestemt ved ligningen y= 1,6 * x i et koordinatsystem.. (på geogebra) hvad skal man så skrive i input i gegebre for at få den linie??


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. juni 2011 af mette48 (Slettet)

y=1.6x

læg mærke til at der er punktum mellem 1 og 6 ikke komma


Svar #2
19. juni 2011 af hejnørd (Slettet)

jamen ¨så kommer der bare en lige linie hvor 1mile er 1 km. men det er jo 1 mile = 1.6km? hvad skal man så skrive i input??


Brugbart svar (2)

Svar #3
20. juni 2011 af mette48 (Slettet)

Det forstår jeg ikke. Jeg får en linie gennem (0,0) og (1,1.6) 1 mile=1,6 km


Skriv et svar til: geogebra, graf?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.