Matematik

Potensfunktioner/potensvækst

19. juni 2011 af xxidax (Slettet) - Niveau: B-niveau

Skal definere begreber indenfor potens og hvad pokker er forskellen på potensfunktion og potensvækst? Altså hvis man skulle forklare det til en eksamen x)


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. juni 2011 af mathon

                  potensfunktion
                                                            f(x) = b·xa        x>0

                  potensvækst
                                                            f '(x) = b·a·xa-1 = a·(b·a·xa-1)  = (a/x)·(b·a·xa = a·(y/x)
 

 
 


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. juni 2011 af kieslich (Slettet)

potensfunktion   f(x)  =  xa

potensvækst     f(x)  =  b*xa


Skriv et svar til: Potensfunktioner/potensvækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.