Matematik

hvordan skal jeg løse...

26. juni 2011 af Kristina0 (Slettet)

f(x)=x3 bestem den gennemsnitleige tilvækst delta f/delta x med udgangspunktet x0 ogf med x tilvæksten delta x når x0 =5 og delta x= 1.

jeg kan godt regne den ud når det er

f(x)=x2, men nu hvor det er f(x)=x3, ved jeg at det skal være i tredje istedet, men jeg for stadigvæk ikke mit resultat til at passe med facitet.


Svar #1
26. juni 2011 af Kristina0 (Slettet)

*får


Svar #2
26. juni 2011 af Kristina0 (Slettet)

ligemeget har skam fundet ud af det.


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. juni 2011 af SuneChr

# 0 :   Siger facitlisten  16,5   eller  33  eller  45,5  ?


Svar #4
26. juni 2011 af Kristina0 (Slettet)

91


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. juni 2011 af SuneChr

    (63 - 53) / (6 - 5) =  91   efter samme recept som den foregående opgave med x2 .


Svar #6
26. juni 2011 af Kristina0 (Slettet)

Tak SECC :)


Brugbart svar (0)

Svar #7
27. juni 2011 af YesMe (Slettet)

Du løser det ved at smide opgaven ud.


Skriv et svar til: hvordan skal jeg løse...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.