Matematik

Chi i anden-test

28. juni 2011 af overman (Slettet)

 Hvordan kan jeg lave en Chi i anden-test med vedhæftede fil? Hjæælp!!

Vedhæftet fil: Datasæt 8.xls

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. juni 2011 af peter lind

Det kommer an på hvad du vil teste for. Hvad angiver søjlerne?


Svar #2
28. juni 2011 af overman (Slettet)

Spørgsmålet er om man kan ud fra datasættet konkludere at der er forskel på elevernes præferencer i de forskellige skoler.


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. juni 2011 af peter lind

flere oplysninger ønskes


Svar #4
28. juni 2011 af overman (Slettet)

Opgave 8 i vedhæftede fil

Vedhæftet fil:1040_001[1].pdf

Brugbart svar (0)

Svar #5
28. juni 2011 af peter lind

Lad i betegne sodavand i = 1 til 7, j angive skole j = 1 til  5 , aij antal sodavand i valgt i skole j. nj angiver antal sodavand i skole j. ni antal sodavand af type i, n0 er det totale antal sodavand.

Der gælder så at  S = n0(∑aij2/ni/nj) -1) ∈ χ2(6*4)


Skriv et svar til: Chi i anden-test

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.