Studiebolig

MEGET vigtigt!

01. august 2011 af WCP (Slettet)

 Jeg ville først og fremmest høre, om der er nogen der har et login til boligportalen, som jeg lynhurtigt må låne - ELLER, om der er en der kan give mig telefonnummer til udlejeren, hvis jeg finder sagsnummeret? Det ville virkelig være en KÆMPE hjælp, da jeg bliver "smidt ud" af der hvor jeg bor nu, og har brug for en ny bolig snarest. Grunden til at jeg ikke selv har lyst til at smide 350 kr på et login, er fordi min økonomi ikke rigtig rækker til det. Desuden vil jeg bare have 1 eller 2 numre! :)

For det andet ville jeg lige høre, om der er nogen der kender til et kollegie/ungdomsbolig i København, der tillader små husdyr? (hund på 2,5 kilo, altså meget lille). Jeg ved at der er et i Albertslund og Herlev, men jeg foretrækker at bo lidt tættere på København. Gentofte er dog også okay, men jeg har ikke selv fundet nogle ungdomsboliger/kollegier der, hvor de tillader husdyr.

Håber virkelig der er en venlig sjæl derude, som har lyst til at hjælpe :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. august 2011 af Kllinky (Slettet)

det er nærmest umuligt at finde noget at bo i, i københavn lige nu, er selv meget glad for at jeg overhovedet har fundet noget (er fra sønderjylland) da der jo er så mange der skal studere i københavn i år - 25000, hvoraf jeg er en af dem. men går ud fra du er under uddannelse? da kan du se nærmere på en akutliste, hvor du næsten er sikker på at få noget at bo i http://www.kk.dk/Borger/BoligOgByggeri/Boligraadgivning/BoligerTilUnge/HvorKanJegFindeEnBolig/JegErAkutSoegende.aspx jeg vil for dit vedkommende opgive boligportalen lige nu, da alle udlejere fra københavn og området bliver bombaderet med ansøgninger til deres lejligheder, da der som sagt er så mange studerende der mangler steder at bo i kbh. 

held og lykke med søgningen! :) 


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. august 2011 af Lovegame (Slettet)

Hvis du stadig gerne vil have numre fra boligportalen, kan jeg godt hjælpe dig :)
Kontakt mig på facebook - Lisa Maria Meurer.


Skriv et svar til: MEGET vigtigt!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.