Matematik

Sildeben, koordinatsystem

14. august 2011 af Påbarbund - Niveau: 8. klasse

 Hej.
-Jeg skal aflevere en opgave imorgen, og jeg kan ikke huske hvordan man udregner et sildeben.

-Jeg har ligningen: y= 2x-3, 5= 2x-3 og kan virkelig ikke komme videre.

-Hvad er et hældningstal?

P.s det skal afleveres imorgen, sidste udkast, i know, men jeg vil blive virkelig glad hvis I gad at hjælpe.


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. august 2011 af Studieguruen (Slettet)

#0

Dine ligninger ses normalt på formen

f(x) = y = ax + b , hvor a er hældningstallet og b er skæringen med y-aksen.


Svar #2
14. august 2011 af Påbarbund

 Tak for hjælpen :-).


Brugbart svar (1)

Svar #3
14. august 2011 af Studieguruen (Slettet)

#2

Hvis du er yderligere i tvivl, så spørger du


Skriv et svar til: Sildeben, koordinatsystem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.