Matematik

Aflevering

17. august 2011 af ulykke (Slettet) - Niveau: C-niveau

er der nogen som kan hjælpe miq med de her 4 opgaver pliss har glemt at regne brøkker


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. august 2011 af AskTheAfghan

Skriv dine opgaver her på SP.

da.wikipedia.org/wiki/Br%C3%B8k


Svar #2
17. august 2011 af ulykke (Slettet)

nej det er nogle fra en bog, men kan du hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Genlæs #1. Formuler dine opgaver her sammen med dine egne løsningsforslag. Så er der nok nogen, der kan hjælpe dig videre.


Svar #4
17. august 2011 af ulykke (Slettet)

det er fordi har selv løs dem men kom til at skrive udregningen med dicimaler men det skal åbenbart skrives med brøk men det kan jeg ik men kan godt vise hvordan selv har gørt men det er forkert jo


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. august 2011 af volcom1

 Ja men hvordan skal nogen af folkene i denne tråd hjælpe dig når de ikke ved hvordan dine opgaver ser ud??


Svar #6
17. august 2011 af ulykke (Slettet)

jov den gøre jeg da men jeg troede du spurgte om jeg havde løs den og jeg mente at jeg havde men det var forkert jeg ligger den nu


Svar #7
17. august 2011 af ulykke (Slettet)

3(1/2-1)


Svar #8
17. august 2011 af ulykke (Slettet)

hvordan regner man dette her ud


Brugbart svar (0)

Svar #9
17. august 2011 af AskTheAfghan

( (1/2) -1) eller 3·( 1/(2-1) ) ?
 


Svar #10
17. august 2011 af ulykke (Slettet)

IGEN AF DEN


Brugbart svar (0)

Svar #11
17. august 2011 af AskTheAfghan

#4 - Du har skrevet en opgave uden at sætte parenteser ordenligt på - derfor tvivler vi om hvilke af de to muligheder du taler om:

1)        3·( (1/2) -1)   =   3·( 0,5 -1 ) =  ...

2)        3·( 1/(2 -1) )  =   3·( 1/1 ) = 3·( 1 ) = ...


Svar #12
17. august 2011 af ulykke (Slettet)

JEG HAR LAVET LIGE PRÆCIS SOM DU LAVET I OPGAVE 1.    3·( 0,5 -1 )  OG har sagt 3*-0,5=-1,5

men svaret skal være brøk


Brugbart svar (0)

Svar #13
17. august 2011 af AskTheAfghan

#12 .. Hav tålmodighed ... Er der noget galt med din Caps Lock-tast ?

-1,5    =    -1,5/1    =    -15/10    =    -3/2


Svar #14
17. august 2011 af ulykke (Slettet)

når kan man så bare sige hehe -1,5/1 som resultat


Brugbart svar (0)

Svar #15
17. august 2011 af AskTheAfghan

#14

Nej, det er ikke så god ide at gøre det.


Brugbart svar (0)

Svar #16
17. august 2011 af volcom1

 Det går ikke at blande decimaler og brøker sammen, Også derfor at #13 forlænger brøken med 10 altså:

10* (-1,5/1) =  -15/10 som dermed kan forkortes -3/2


Skriv et svar til: Aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.