Matematik
mat hjælp!
Eftersom der ikke blev svaret på den tidligere tråd, ville jeg lægge spørgsmålet igen..
et rektangel ABCD er |AB| = 4 og |BC|= 11.
Midtpunktet af siden CD betegnes M, og skæringspunktet mellem BM og AC betegnes E.
a) Bestem vMBC
b) Bestem de manglende sider og vinkler i trekant ABE
c) Beregn arealet af trekant ABE
Håber på jeres hjælp!! tusinde tak på forhånd...
Svar #1
21. august 2011 af Studieguruen (Slettet)
#0
Der er mange opgaver, at skulle lave.
Opg. 1:
Brug tan(v)
Opg. 2:
Brug sinusrelationerne og cosinusrelationerne.
Evt. vinkelsummen i en trekant osv..
Opg. 3:
AT = 1/2·a·b·sin(E)
Skriv et svar til: mat hjælp!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
