Matematik

graphs

21. august 2011 af rikkemichellemaibirk (Slettet) - Niveau: A-niveau

Consider the graph y = e^(-x) and y = e^(-x) sin4x, for 0 ≤ x ≤ 5π/4

a) Ont he same set of axes draw, on graphing paper, the graphs for 0 ≤ x ≤ 5π/4

Use a scale of 1 cm to π/8 on your x-axis and 5 cm to 1 unit on your y-axis

b) show that the x-intercepts of the graph y = e^(-1)sin4x are nx/4, n = 0, 1, 2, 3, 4, 5...

c) fine the x-coordinares of the points at which the graph of y=e^(.x)sin4x meets the graph of y=e^(-x)

Give your answer in terms of π


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. august 2011 af mette48 (Slettet)

Er det ikke for tidligt på skoleåret at give op og lade andre regne opgaverne?

Vis i det mindste hvad du selv har lavet.

Det gælder også de andre opgaver du beder om hjælp til


Svar #2
21. august 2011 af rikkemichellemaibirk (Slettet)

Det er en opgave fra årsprøve før sommerferien som vi skal lave om hvis vi ikke gjorde det rigtigt, det er derfor jeg spørge om hjælp her, da vi ikke har haft nogle matematik moduler endnu, så har ikke kunne få hjælp af læreren og bogen er heller ikke til nogen hjælp, og disse tre opgaver var dem jeg gik total i sort over.


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

a) For at tegne grafen for en funktion på et bestemt interval laver man en tabel af sammenhørende (x , f(x))-værdier og tegner punkterne ind på grafpapiret.

b) Skriv opgavens tekst korrekt. Drejer det sig om, at du ikke forstår det engelske, eller det matematiske indhold i opgaverne?

c) Løs ligningen e-x = e-x·sin(4x)


Skriv et svar til: graphs

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.