Matematik

Nanometer til meter?

21. august 2011 af 3bt (Slettet) - Niveau: C-niveau

Godaften derude.. Har et lille (måske dumt) spørgsmål,

men hvordan omregner man 2500 nm, til meter?


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. august 2011 af mathon

 

                             1 nm = 10-9 m

                              (2,500·103) nm = (2,500·103) · (10-9 m) = 2,5·103-9 nm  =  2,5·10-6 nm

                             


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at 1 nm = 10-9 m , så

2500nm = 2500·10-9 m = 2,5·103·10-9 m = ...


Svar #3
21. august 2011 af 3bt (Slettet)

Tak til begge to :)

har lige brugt min nspire, og får et lidt absurd resultat: 2500.*10^(−9) ? 0.000003??


Svar #4
21. august 2011 af 3bt (Slettet)

Og Mathon? Kunne jeg få dig til at uddybe?


Brugbart svar (1)

Svar #5
21. august 2011 af AskTheAfghan

Klik her

2.5 · 10-6 meters = 2.5/(106) meter = 25/(107) meter = 0.0000025 meter


Svar #6
21. august 2011 af 3bt (Slettet)

Fedt ! Tusinde tak :D - Og bliver lige nødt til at spørger hvordan du fik det til at "animerer" det?? :O


Brugbart svar (0)

Svar #7
21. august 2011 af mathon

@#4

                                                1 nm = 10-9 m
dvs
                                                1 =
10-9 m/nm

2500 nm = 2,5·103 nm
                                                 2,5·103 nm = (2,5·103 nm) · 1 =  (2,5·103 nm) · (10-9 m/nm)  = 2,5·103-9 m =
                                                                                                                                                     2,5
·10-6 m
 

                                                
 


Brugbart svar (1)

Svar #8
21. august 2011 af AskTheAfghan

#6  -   http://lmgtfy.com/ ..

                   lmgtfy står for 'let me google that for you'  


Skriv et svar til: Nanometer til meter?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.