Matematik

Reducering

22. august 2011 af Umuligt (Slettet)

 Hej.

Jeg har netop nu overstået en prøve en matematik, hvor følgende stykker dukkede op:

8-4+5-7

og 

6 *(-2) + 14

Hvordan reducerer jeg dette?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. august 2011 af mathon

8 - 4 + 5 - 7  = 8 + 5 - 4 - 7  = (13 -4) - 7 = 9 - 7 = 2

og 

6 *(-2) + 14  = -12 + 14 = 2


Svar #2
22. august 2011 af Umuligt (Slettet)

 Nå, øv.

Jeg har skrevet 4-2 i den første, men det er så åbenbart forkert.

Og så var der en opgave, der løb på. 500 hollandske gulder svarer til 1750 kroner.

Hvor mange gulder kan du få for 100 kroner? (helt tal)

Her svarede jeg 30. Er det korrekt.


Svar #3
22. august 2011 af Umuligt (Slettet)

 Og er svaret på: 

8 - 4 + 5 - 7 

To eller den regning, du havde før.(9-7)


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. august 2011 af mathon

nej dit er lige så godt

svaret er 2


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. august 2011 af 215 (Slettet)

 2... fordi 9-7 = 2.. når du reducerer, skal du reducerer til du ikke kan mere


Svar #6
22. august 2011 af Umuligt (Slettet)

 Så mit svar 4-2 er altså korrekt. Har blot skrevet 4-2 og ikke to som resultat.

Hvis alt går vel, skyder jeg på et 10 tal. Der var to opgaver, jeg ikke lavede.


Brugbart svar (0)

Svar #7
22. august 2011 af 215 (Slettet)

 Jeg vil mene du ikke får fuldt point for den opgave, da du ikke har fuldt reduceret den---


Brugbart svar (0)

Svar #8
22. august 2011 af mathon

 

    28 hollandske gylden


Brugbart svar (0)

Svar #9
22. august 2011 af Studieguruen (Slettet)

#2

             500/1750 · 100 = 28,57 ≈ 29 hollandske gylden


Svar #10
22. august 2011 af Umuligt (Slettet)

 Ok, tak alle.

Kommer i tvivl nu.

Når 500 gylden er 1750, så må 100 gylden være 350. Har flere fejl, end jeg umiddelbart regnede med.


Brugbart svar (0)

Svar #11
22. august 2011 af Studieguruen (Slettet)

#10

Ja, 100 gylden er 350 kr.


Brugbart svar (0)

Svar #12
22. august 2011 af mathon

pengeinstitutter runder ikke opad,
når kunder køber valuta:

                 

             500/1750 · 100 = 28,57 ≈ 28 hollandske gylden


 


Brugbart svar (0)

Svar #13
22. august 2011 af Studieguruen (Slettet)

#12

Aha, der kan man bare se :-)


Svar #14
22. august 2011 af Umuligt (Slettet)

 Jeg kan indtil nu spotte 5 fejl(afhænger om han giver point for min reducering, har i hvertfald taget den med som fejl). Dernæst er der sikkert skrivefejl og nogen fejl, der har sneget sig ind. For at få 10, skal man få 7 forkerte, så tror på et 7 tal, hvilket må siges at være ekstremt skuffende.


Skriv et svar til: Reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.