Matematik

areal beregning

23. august 2011 af postej86 (Slettet)

hej har fået en masse matematik opgaver for og mangler kun lige den sidste:

Arealer af en trekantet byggeplads er på 1280m2.

grundens længste side er 70m

beregn den dertil svarende højde??


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. august 2011 af SuneChr

Benyt formlen for arealet, A, af en trekant:        A  =  ½·h·g       Indsæt g og A og find så h.


Svar #2
23. august 2011 af postej86 (Slettet)

hmm kan ikkelige se det for mig..


Brugbart svar (1)

Svar #3
23. august 2011 af SuneChr

Når enhederne m og m2 er på plads, fås:

1280   =   ½·h·70    ⇔   h  =  2/70·1280     (Der er ganget med 2/70 på begge sider af lighedstegnet).

Find h.


Svar #4
23. august 2011 af postej86 (Slettet)

super man ge tak for det så kan jeg roligt se bold :)


Skriv et svar til: areal beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.