Matematik

ax+b - kondital

24. august 2011 af Mettexd (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej folkens. Jeg sidder med en opg. som jeg er lidt i tvivl om. (Cooper test)

Jeg har ud fra en tabel skulle udregne = K= ax+b

Distance = (nr 1) 2300 (nr 2) 3300
Kondital= (nr 1) 40 (nr 2) 62

Jeg skulle så ud fra ligningen K = ax +b

K = Kondital
X = distance

Jeg fik a til 0,022
og b til -10,6

Jeg fik så besked på, at jeg skulle finde ud a,f hvor meget en mand, ville kunne løbe ved en cooper test med et kondital på 55.
Dette fik jeg så til at give = (55+10,6)/0,22 = 2981,81

Den opg. jeg er i tvivl om:
Efter nogle måneders træning gennemfører han testen igen. Han kan nu løbe 450 meter længere en ved den første test.

c) Hvor meget er hans kondital steget?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj 2012 af al94 (Slettet)

Sidder selv med den samme.. hvordan fik du regnet a og b ud?


Brugbart svar (2)

Svar #2
08. marts 2013 af Nooobiecake (Slettet)

Her er der lidt guf til jer

 

a=(62-40)/(3300-2300)=0,022
b=40-0,022*2300=-10,6


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. februar 2014 af BoJonner (Slettet)

brugbart svar Nooobiecake, tsh..


Skriv et svar til: ax+b - kondital

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.