Matematik

Hjælp

24. august 2011 af larak (Slettet)

 19 1/8 + 6 2/3= ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2011 af SuneChr

Find fællesnævner for brøkerne  1/8  og  2/3  .

8 og 3 skal gå op i fællesnævneren. Det må så være 24.

1/8 = 3/24    og   2/3 = 16/24

Læg så de hele tal sammen og brøkerne sammen hver for sig. Forkort om nødvendigt.

      #2    19 + 6 +    (3 + 16)/24


Svar #2
24. august 2011 af larak (Slettet)

 hvad bliver svaret ? 


Svar #3
24. august 2011 af larak (Slettet)

 ? 


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.