Matematik

HJÆÆLP..!

24. august 2011 af larak (Slettet) - Niveau: 9. klasse

 19 1/8 + 6 2/3= ? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2011 af krt (Slettet)

Hvad hører tallene 19 og 6 til?


Svar #2
24. august 2011 af larak (Slettet)

 Ved ikke ? :D KAN DU ikke hjælpe miig :D


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. august 2011 af Zalam (Slettet)

19 1/8 + 6 2/3

Laver fælles nævner:

19 3*1/3*8 + 6 2*8/3*8 = 19 3/24 + 6 16/24 = 25 19/24


Svar #4
24. august 2011 af larak (Slettet)

 Er  svaret så 25 19/24?


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. august 2011 af Zalam (Slettet)

Ja.. Det er det.


Svar #6
24. august 2011 af larak (Slettet)

 Okeey tusind tak for hjælpen :D


Skriv et svar til: HJÆÆLP..!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.