Fysik

betignelser

24. august 2011 af Marilund (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Hej folkens

Hvad går ud her.
 

Jeg har dette fra en ligning - hvor jeg har ganget 2 tal sammen som hver var en brøk - men ved ikke hvad den endelige betegnelse er, jeg tror selv det er N*kg som er det endelige men er ikke sikker.

(N*m2/kg2)*(kg/m2)

/marilund


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

(N*m2/kg2)*(kg/m2) = (N*m2*kg)/(kg2*m2) = N/kg


Svar #2
24. august 2011 af Marilund (Slettet)

 Okay det var da tæt på - men tak for hjælpen.


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. august 2011 af mathon

 

   N/kg = m/s2


Skriv et svar til: betignelser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.