Fysik

Hjælp

26. august 2011 af ulykke (Slettet)

hvad brugte man tønder land til før og bruges det stadig


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

1 tønde land er et mål for areal.

1 td land ≈ 0,55 ha .

Enheden er en dansk enhed, der blev indført i 1688, svarende til 14000 kvadratalen, og enheden blev officielt afskaffet igen i 1907 (oplysninger fra http://da.wikipedia.org/wiki/T%C3%B8nde_land )


Svar #2
26. august 2011 af ulykke (Slettet)

hvordan regner man enheden omtil SI enhed


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Benyt, at 1ha = 100a = 100·100m2 = 104 m2 , eller se i linket #1, hvor arealet er givet i m2 .


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. august 2011 af mette48 (Slettet)

#4 dit 4 tal kom for langt ned

1ha = 100a = 1hm2= 100·100m2 = 104 m2


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

#4

Tak for korrektionen. 4-tallet i eksponenten var smuttet der.


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.