Matematik

brøk,rumfang og dm

30. august 2011 af Lagarde (Slettet)

5 2/7*6=37/7=31+5/7

en kasse med målene 2dm 3dm 4dm rumfang=24dm^3

16dm=1,6m

Er det korrekt?

Tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. august 2011 af AskTheAfghan

5 2/7*6=37/7=31+5/7      ... ?   (Husk fortegn og parenteser)

Rumfang = 24dm^3        ... Korrekt.

16dm=1,6m                    ... Korrekt.


Svar #2
30. august 2011 af Lagarde (Slettet)

4x(x+1)^2

4x(x^2+1+2x)

4x^2+4x+8x

Tror jeg har lavet en fejl.


Brugbart svar (1)

Svar #3
30. august 2011 af AskTheAfghan

Din fremgangsmåde ser helt fin ud, men den sidste linje er desværre ikke korrekt.

4x(x2 + 1 + 2x) =  4x·x2 + 4x·1 + 4x·2x  =  4x3 + 4x + 8x2


Svar #4
30. august 2011 af Lagarde (Slettet)

Tak for hjælpen.


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. august 2011 af mette48 (Slettet)

5 2/7*6=37/7=31+5/7  dette passer ikke

5 2/7 *6 = 37/7 *6 = 222/7 = 31 5/7

Du skal passe på at alle dine lighedstegn er rigtige. Hvorfor #1 vil have parenteser og fortegn kan jeg ikke svare dig på, det er overflødigt.


Brugbart svar (1)

Svar #6
30. august 2011 af AskTheAfghan

Til den første opgave:

52/7 · 6    =    37/7 · 6    =    (37·6)/7    =    222/7   =    315/7

Hvis det ikke var det, du mente - så sørg for at sætte parenteser og fortegn på (eller skriv den samme metode som min) fremover.


Svar #7
30. august 2011 af Lagarde (Slettet)

6# Det var det, jeg mente.


Skriv et svar til: brøk,rumfang og dm

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.