Matematik

Fra dm^3 til m^3

30. august 2011 af Jens6554545 (Slettet)

hej er der lige nogen der kan fortælle mig hvordan man regner fra dm^3 til m^3

tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. august 2011 af Lagarde (Slettet)

24000dm^3=24000/10/100=24m^3

Med forbehold for fejl.


Brugbart svar (1)

Svar #2
30. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at 1m = 10dm og at 1m3 = (1m)3 = (10dm)3 . Det burde være velkendt fra folkeskolen.


Brugbart svar (1)

Svar #3
30. august 2011 af AskTheAfghan

1 dm · 1 dm · 1 dm = 1 dm3

Omskriv 1 dm til meter, ved at dividere med 10.

0.1 m · 0.1 m · 0.1 m =   0.13 m3   =  0.001 m3

Dvs. 1 dm 3   = 0.001 m3

... Forstået?


Skriv et svar til: Fra dm^3 til m^3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.