Matematik

help

31. august 2011 af Px (Slettet)

 15 + 9·(2x – 5) = 5·(2x + 7) + 7  sidder fast i den 


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2011 af Studieguruen (Slettet)

Du ganger ind, således at

      15 + 9·(2x – 5) = 5·(2x + 7) + 7

      15 + 18x - 45 = 10x + 35 + 7

       -30 + 18x = 10x + 42

       8x = 72

       x = 9


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

Gang parenteserne ud og reducer.


Skriv et svar til: help

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.