Matematik

6x+5=2x+17

31. august 2011 af wendylover123 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

 har glemt hvordan man gør ;)


Svar #1
31. august 2011 af wendylover123 (Slettet)

6x+5=2x+17 hvordan gør man?


Brugbart svar (1)

Svar #2
31. august 2011 af Isomorphician

6x + 5 = 2x + 17

træk 2x fra på begge sider:

4x + 5 = 17

træk 5 fra på begge sider:

4x = 12

del med 4 på begge sider:

x = 3

Generelt:

Du må lægge det samme til på begge sider af lighedstegnet.

Du må trække det samme fra på begge sider af lighedstegnet.

Du må gange med det samme på begge sider af lighedstegnet (alle led), dog ikke med 0.

Du må dele med det same på begge sider af lighedstegnet (alle led).


Brugbart svar (1)

Svar #3
31. august 2011 af anjahør (Slettet)

du skal bare slappe af ( PEACE )! 


Brugbart svar (1)

Svar #4
31. august 2011 af anjahør (Slettet)

 6x + 5 = 2x + 17
6x + 2x = 8x 5 + 17 = 22 svaret ( 3 )! (PEACE)!


Brugbart svar (1)

Svar #5
31. august 2011 af anjahør (Slettet)

 du ved jeg sidder her og overvejer at du har fået så mange svaaar og så kan du ikke forstå det? o:


Svar #6
31. august 2011 af wendylover123 (Slettet)

jo, men du har åbenbart ikke forstået at du du mangler et : PEACE!!


Skriv et svar til: 6x+5=2x+17

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.