Matematik

Hvordan isoleres x/(x+2)=2

01. september 2011 af Vinstrup (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Hvordan isoleres x/(x+2)=2

Helst punkt for punkt - helst med regel!


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Gang over med (x+2) , gang ud, og reducer.


Svar #2
01. september 2011 af Vinstrup (Slettet)

 Tak :)

Det giver god mening - og jeg forstår det meget bedre... igen mange tak :)


Skriv et svar til: Hvordan isoleres x/(x+2)=2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.