Matematik

Paranteser...igen

04. september 2011 af laur1067 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Så har jeg IGEN problemer med de paranteser: Opgaven går ud på at sætte så meget udenfor parantesen som muligt, og opgaven er: 3x2(i anden)+3x

 

Nogen der kan hjælpe? :-)

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. september 2011 af YoungSlowy (Slettet)

Brug svarboksens funktioner fx når et tal er opløftet i anden x2. Ellers kan det være forvirrende.


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. september 2011 af AskTheAfghan

3x2 + 3x    =    x·(3x + 3)    = ...


Brugbart svar (1)

Svar #3
04. september 2011 af Isomorphician

3x2 + 3x = 3x(x + 1)


Skriv et svar til: Paranteser...igen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.