Matematik

Reducering

04. september 2011 af Okayyyy - Niveau: B-niveau

Hej

Nogen der lige vil se om jeg har reduceret rigtig ?

(a -b) (a +b) +b (a +b) -a2

a2 + ab -ba - b2 +ba +b2 -a2

= ba


Brugbart svar (2)

Svar #1
04. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Ja, det er korrekt.

(a -b) (a +b) +b (a +b) -a2 = (a - b + b)(a+b) - a2 = a(a+b) - a2 = a2 + ab - a2 = ab

 


Svar #2
04. september 2011 af Okayyyy

okay, tak :)


Skriv et svar til: Reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.