Matematik

Løs ligningssystemet

05. september 2011 af jeanluca (Slettet) - Niveau: B-niveau

-x + 3y = 6         

2x + y = -5

 

Jeg får x og y til henholdsvis:

x = -3

y = 1

 

Er det korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2011 af AskTheAfghan

Ja.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. september 2011 af WHiP (Slettet)

Ja


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. september 2011 af peter lind

Det kan du nemt selv teste ved at sætte dit facit ind i ligningerne.


Skriv et svar til: Løs ligningssystemet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.