Matematik

Hjælp!

06. september 2011 af Tenba (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej alle. Håber at, i kan hjælpe mig med denne opgave:

4000000 kan stemme til folketingsvalget.
1000 af dem er med i en menningsmåling.
Hvor mange % er med i en menningsmåling??

Formel tak! 

:-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. september 2011 af Studieguruen (Slettet)

% i meningsmålingen:

1000/4000000 · 100 = 100000/4000000% = 1/40% = 0,025%


Svar #2
06. september 2011 af Tenba (Slettet)

Tak for det hurtige svar!
Kan jeg evt. få en forklaring på det :-)?


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. september 2011 af Studieguruen (Slettet)

#2

         1000/4000000 · 100     = 100000/4000000%          = 1/40%                  = 0,025%

                (procentdelen)        (gang 100 ind i tæller)      (forkort nullerne)    (omregn til decimaltal)


Svar #4
06. september 2011 af Tenba (Slettet)

Tak tak!:-)


Brugbart svar (1)

Svar #5
06. september 2011 af Studieguruen (Slettet)

#4

Det var så lidt :-)


Brugbart svar (1)

Svar #6
06. september 2011 af Hansenhans123 (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (1)

Svar #7
06. september 2011 af Hansenhans123 (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (1)

Svar #8
06. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#6 - #7

Der er ingen grund til at gentage ordret, hvad Studieguruen allerede har skrevet i #3.


Skriv et svar til: Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.