Matematik

2+2^2*2-1/2*12 hjælp!

06. september 2011 af ballemissen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej jeg kan simpelthen ikke finde ud af hvad jeg skal gøre med denne ligning. 

2+2^2*2-1/2*12

PS " ^2 " SKAL SES SOM i 2. Alstå et lille to-tal. 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2011 af Imprafir (Slettet)

Hvordan er dette en ligning? Hvad er den ubekendte variabel? 


Svar #2
06. september 2011 af ballemissen (Slettet)

Øhh ups, nok ikke en ligning. Der står udregn følgende tal og medtag ALLE mellemregninger.

 

Sorry :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. september 2011 af Imprafir (Slettet)

De forskellige led er inddelt ved addition og substraktion. Eks. er det første led 2, det næste 2^2*2, og det sidste 1/2*12. Hvis du skal medtage alle mellemregninger, skal ud eks. først udregne at 2^2 = 2*2, derefter kan du udregne at 2*2 = 4 osv. 

Skal sidste led forståd ved at 1 skal divideres med (2*12) eller at 1/2 skal ganges med 12?


Svar #4
06. september 2011 af ballemissen (Slettet)

Jeg har skrevet det op ligesom det står i bogen.. Så jeg ved ikke om man skal det ene eller det andet :( Men nu når jeg har dig, kan du så forklare mig når jeg har denne opgave 

 

Opskriv følgende mængder som intervaller:

(x € R | -1 < x <_ 2)   Er det så rigtigt hvis jeg skriver : = [-1,0,1,2]


Brugbart svar (1)

Svar #5
06. september 2011 af Imprafir (Slettet)

Kan ikke sige jeg ved meget om intervaller, men du ved at x skal være større end -1 og mindre end 2 (eller minus 2, hvad mener ud med _2?) Husk også at du ikke skal skrive komma, men semikolon (;), når du opskriver intervaller.

x € R, betyder at x kun må være reelle tal. Eks. 1, 2, 3 osv. Alle hele tal og brøker er reelle tal. 

Du skal skrive intervallerne én for én. Dvs. den første vil hedde ]-1; 0], den næste [0;1] osv... 

 

 


Svar #6
06. september 2011 af ballemissen (Slettet)

1000 tak! :)


Skriv et svar til: 2+2^2*2-1/2*12 hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.