Matematik

Hjælp!!!!

07. september 2011 af Neda4 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Heiii har virkelig brug for hjæp :/

 

Det er matematik

jeg kan ikke rigtig finde ud af dette styk :(

 

a) 1/ 3 x=
b) 4-(2+x) = 0
c) 2(-3+x) = 4
d) 3(2x-4) = -8


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2011 af Studieguruen (Slettet)

a) (1/3)x = ??        --         Du må lige skrive ligningen ordentligt op.

b) Du hæver minus-parentesen ved at skifte fortegn for hvert af de indgående led, isolér herefter x.

c) Gang 2-tallet ind i hvert led i parentesen og isolér x.

d) Gang 3-tallet ind i hvert led i parentesen og isolér x.


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. september 2011 af AskTheAfghan

Er det virkelig en opg. på en videregående niveau?

#0 - Ved du hvad meningen om ligninger er? - og hvad skal man bruge det til?


Svar #3
07. september 2011 af Neda4 (Slettet)

Okay tak :D

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. september 2011 af Studieguruen (Slettet)

#3

Til næste gang: med videregående uddannelse mener man som regel en form for universitetsuddannelse. Gymnasiale uddannelser betegnes ikke som videregående uddannelser i den forstand.

Det er lidt vigtigt, så man som lektiehjælper kan afstemme forventningerne til hjælpen.


Skriv et svar til: Hjælp!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.