Matematik

3x = 11

10. september 2011 af Thinkpositive (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej,

Er der nogle som lige kunne hjælpe mig med denne ligning: 3x = 11 

PS. Jeg vil blive rigitg glad hvis du ville lave en mellemregning, så jeg kunne notere det ned :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2011 af Anxyous (Slettet)

Divider med 3 på begge sider.


Svar #2
10. september 2011 af Thinkpositive (Slettet)

Tak! :)


Skriv et svar til: 3x = 11

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.