Matematik

ret ligninger for mig.

11. september 2011 af baaby (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, jeg har selv regnet disse ligninger ud, men ved ikke om jeg har regnet dem rigtigt ud, så har bare for en der kan rette dem (mangler dog "g" da jeg ik kan finde ud af regne den ud)

 

a) ?15  = 0

b)√12   = 2√3

c)5.32^3 = 150.56


d) 4√(10+3) = 1.89

  e) ?(10+3)  = 2.42

f)?10+3 = 2.90


g)3^(-2.1) = ?? ku ik finde ud af regne den her ud

  h) 16-5^5 = -3109

  i) (16-5)^5 = 161051
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Der er ikke tale om ligninger, men om taludtryk.

Hvad betyder de forskellige spørgsmålstegn ?

g) 3-2.1 = 1/(32.1) = 1/(321/10) = 1 / (10√(321))


Svar #2
11. september 2011 af baaby (Slettet)

hvad for nogle spørgsmåltegn?


Svar #3
11. september 2011 af baaby (Slettet)

a)  ?15 

b) √12 

c) 5.3^3
d) 4√(10+3) 

e) ?(10+3)

 f) ?10+3
 

g) 3^(-2.1) 

h) 16-5^5 

i) (16-5)^5
 

 

her er opgaverne.


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2, #3

I a), e), f) .


Svar #5
12. september 2011 af baaby (Slettet)

Jamen bare spring dem over, da tegnet ikke gider vises.

¨men a, er ^3 kvadratroden.

e)^4 kvadratroden af ti + 3

og f)  ^^4 af te


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#5

Det er nok ikke det stakkels √ skyld, at det ikke vises? Det sidder lige der i Ω-boksen.

f) ^^4 af te ?

I a) gælder der ikke, at 3√15 er lig med 0 .


Svar #7
12. september 2011 af baaby (Slettet)

af 10*

hvad giver a så? og hvordan regner man det ud?


Brugbart svar (0)

Svar #8
12. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#7

Man skal beregne 3√15 = (15)1/3 . Benyt lommeregner eller Excel.


Svar #9
13. september 2011 af baaby (Slettet)

Jeg har lavet alle opgaverne, ellers tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: ret ligninger for mig.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.