Matematik

differentialkvotienten

12. september 2011 af 10s02 (Slettet) - Niveau: B-niveau

bestem differentialkvotienten h(x)=6*√x+2 ?

hvordan gør man det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2011 af Jeame (Slettet)

du skal finde den afledede funktion


Svar #2
12. september 2011 af 10s02 (Slettet)

hvad ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. september 2011 af Jeame (Slettet)

du har givet en funktion der hedder h(x)=6*√x+2

til den skal du finde den afledede funktion(differentialkvotienten)

i Må have fået udleveret et stykke papir hvor i kan se hvad de afledede funktioner er til en given funktion.?


Svar #4
12. september 2011 af 10s02 (Slettet)

nej det har vi ikke


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. september 2011 af Jeame (Slettet)

 

Funktion         Afledet funktion

f(x)=k              f´(x)=0

f(x)=√x            f´(x)= 1/2√x

 

du er nød til at kigge på hver enkelt led i din finktion og sammensætte differenstialkvotienten ud fra det.


Skriv et svar til: differentialkvotienten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.