Matematik

HJÆLP

12. september 2011 af nonoo (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hjælp til at løse disse ligninger

2^x=32  

5·3^x=100

4·5^x-10=202


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2011 af Kvadratrod (Slettet)

1) log(2) · x = log(32)

x = log(32)/log(2)

2) Samme metode - bare husk at dividere med 5 på begge sider af lighedstegnet.

3) Samme metode bare husk at lægge 10 til på begge sider af lighedstegnet og dividere med 4.


Svar #2
13. september 2011 af nonoo (Slettet)

jeg har regnet de to første ud, men den sidste 4·5^x-10=202 kan jeg ikke regne ud, kan du hjælpe mig med at løse den?


Svar #3
13. september 2011 af nonoo (Slettet)

den har jeg os lige regnet ud.


Skriv et svar til: HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.