Matematik

Optimering

14. september 2011 af ACBorup (Slettet)

En klods skal være ligeså høj som den er bred, men 4 gange så lang som den er bred.

a) Indfør passende betegnelser, og opskriv en formel for klodsens overfladeareal.

Jeg har foreløbigt sat højde/bredde = x, og længde = 4x

Da må overfladearealet blive 2x^2+(x*4x*4) = 18x^2

Men jeg synes det ser lidt forkert ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2011 af peter lind

Det ser da godt nok ud


Skriv et svar til: Optimering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.