Matematik

Dækningsbidrag

18. september 2011 af gherd (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hejsa jeg sidder med en opgave og jeg har ingen anelse om hvad jeg skal gøre =(

 

opgave 2:

Dækningsbidraget for en vare er givet ved funktionen D med forskriften

D(x) = x * (-x + 10)          ,          x >= 0

Bestem de to værdier af afsætningen x, der giver et dækningsbidrag på 0

 

Er det noget med at jeg skal sætte dem lig med hinanden?

Hvordan regner jeg det ud? eller hvis nogen har et link til en guide vil det også være super =)

 

På forhånd tak. =)


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Løs ligningen D(x) = 0 . Benyt nulreglen.


Skriv et svar til: Dækningsbidrag

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.