Matematik

Trigonometri

19. september 2011 af ACBorup (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvis jeg har alle vinkler i en vilkårlig trekant samt længden af højden fra B = 5 hvordan kan jeg så regne mig frem til siderne?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, for eksempel, at

sin(A) = hb / c


Svar #2
19. september 2011 af ACBorup (Slettet)

passer det så at sinC = h(a) /b ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja, det er korrekt; men du kender vist ikke ha her.

Når den første side er beregnet, følger de andre sider af sinusrelationerne.


Svar #4
19. september 2011 af ACBorup (Slettet)

Jep - vil bare lige skrive alle formlerne ned i min notesbog til en anden god gang.

Mange tak for hjælpen;)


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.