Fysik

afvigelse

20. september 2011 af Skønnetøs (Slettet)

Hej.

Hvordan finder jeg afvigelses procenten af havvand?

Jeg har fået densiteten til 1,34. Jeg ved jeg skal bruge denne formel:( Pmålt-Ptabel)/ptabel.. Men hvad er Ptabel i dette tilfælde?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2011 af AskTheAfghan

ρmålt = 1,34 kg/m3

ρtabel = ρoprindelig .. Tjek evt din tabel og aflæs densitet af havvandet.

(Forskel/Oprindelige)·100% = Procentafvigelse.


Svar #2
20. september 2011 af Skønnetøs (Slettet)

mange tak


Skriv et svar til: afvigelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.