Matematik

hjælp

21. september 2011 af alyas (Slettet)

hvordan regner man det her 7+12/3-5=? hvad er facit ?????????????

 

vil gerne ved hvordan man regner det uden lommeregner


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2011 af PeterValberg

7 + 12/3 - 5 = 7 + 4 - 5 = 11 - 5 = 6 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
21. september 2011 af alyas (Slettet)

wow mange tak


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.