Matematik

Finde frekvens

22. september 2011 af Leneu (Slettet) - Niveau: B-niveau

Godaften!

 

Jeg sidder her med en fysikopgave jeg ikke helt kan få til at stemme oppe i mit hoved. 

 

Jeg har fået oplysningerne:

Vdyb=4,2m/s 

λdyb= 12,0 m

λlav=6,0 m

Jeg har herudfra regnet img frem til at fdyb=0,35Hz.

Spørgsmået lyder nun således:

Hvor stor er frekvnsen flav på det lave vand..

Jeg ved at f = v*λ. Men jeg ved jo ikke hvad v er. Så hvordan kan jeg regne den ud?

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Opgaven hører vel mere hjemme under Fysik. Det vil nok være en fordel at formulere hele opgaven. Det drejer sig om bølger på vand?

Formlen for frekvensen er vel f = v/λ , ellers kan dit fdyb ikke passe.


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. februar 2012 af Salihu (Slettet)

flav = fdyb = 0,35 Hz


Skriv et svar til: Finde frekvens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.