Matematik

Haster- matematik - ligning

24. september 2011 af Vandfald18 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Håber nogen kan hjælpe med at løse denne ligning.

opgaven går ud på at man skal bestemme tallet a , så x= 4.

 

a√x = 3x-2


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2011 af Knotz (Slettet)

Du sætter fire ind på x's plads:

a√x = 3x-2

a*sqr(4) = 3*4 -2

Og isolerer a:

a= 10/sqr(4) = 10/2 = 5


Svar #2
24. september 2011 af Vandfald18 (Slettet)

Hvad betyder sqr ? dvs. du indsætter 4'tallet 2 steder ?

 


Svar #3
24. september 2011 af Vandfald18 (Slettet)

dvs a=5 ?


Skriv et svar til: Haster- matematik - ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.