Matematik

Hvordan???

25. september 2011 af Chris487 (Slettet)

-(5y/3y-1) + 5 = 6 

Hvordan skal jeg gange nævneren (3y -1) på begge sider? 
Så står det sådan - 3y-1(5y/3y-1)?

Hjælp!


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. september 2011 af Isomorphician

-(5y/(3y -1) + 5 = 6 <=>

-5y + 5(3y - 1) = 6(3y - 1) ....


Svar #2
25. september 2011 af Chris487 (Slettet)

Super - tak! 


Skriv et svar til: Hvordan???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.