Matematik

reducere og isolere

26. september 2011 af Gonyali (Slettet) - Niveau: A-niveau

isolere q

2q+4(t-x)=7y

=7y*2+4(t+x)=q

er den rigtig??

 

reducere:

2x(x+y)-(x+y)-2xy

=2x2-x-y

er den her rigtig løst 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Den første er ikke rigtig. Den anden ser rigtig ud.


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. september 2011 af anonym1996 (Slettet)

 

I den første ligning springer du lidt rundt, jeg kan ikke se hvad det er du har lavet. 

Prøv at skrive trin for trin hvad du laver, så er det nemmere at sige, hvad du gør forkert. 

Ligning 2 er rigtig, men hvis du afleverer det, du viser os, så får du højst 1 point ud af 5 mulige. Mellemregninger er derfor vigtige. 


Svar #3
26. september 2011 af Gonyali (Slettet)


Svar #4
26. september 2011 af Gonyali (Slettet)

den første:

2q+4(t-x)=7y

2+4(t-x)=7y/q

7y*2+4(t-x)=q

vis den ikke er rigtig hvordan løser man den så??


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#4

Det giver ingen mening, hvad du laver. Man isolerer leddet med q:

2q = 7y - 4(t-x)

og så dividerer man med 2 på hver side

q = (7y - 4(t-x)) / 2


Svar #6
26. september 2011 af Gonyali (Slettet)

tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: reducere og isolere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.