Matematik

dfferentialligning

26. september 2011 af Lillozz (Slettet)

Bestem forskriften for den løsning til differentialligningen
dy/dx-4y=10
hvis graf går gennem (0 , 1/2)

hvordan gør jeg det? Hjælp!!!


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Løs differentialligningen ved separation af de variable, og bestem integrationskonstanten ud fra oplysningen om punktet.


Svar #2
26. september 2011 af Lillozz (Slettet)

det forstår jeg ikke

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Prøv at forklare, hvad det er, du ikke forstår. Man må formode, at du har lært et eller andet om differentialligninger.


Svar #4
27. september 2011 af Lillozz (Slettet)

Jeg forstår ikke, hvordan jeg skal bestemme interationskonstanten ud fra oplysningen om punktet.

dy/dx-4y=10

 Ligningen løses for dx vha. CAS-værktøjet WordMat.
dx=dy/(4•y+10)   for   dy≠0


 Ligningen løses for dy vha. CAS-værktøjet WordMat.
dy=4•dx•y+10•dx

 


Skriv et svar til: dfferentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.