Matematik

Matematisk opgave :))

26. september 2011 af hingst12 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Opgave 1
En vare koster 200 kr i indkøb. Bruttofortjenesten er 50 % af indkøbsprisen. Ved at tage indkøbsprisen og bruttofortjenesten får man varens pris uden moms.
a) Beregn bruttofortjenesten
b) Beregn varens pris uden moms
c) Beregn varens pris med moms

a) 200 x 0,5 = 100
b) 200 + 100 = 300
c)  (300 x 0,25) + 300 = 375

 

Jeg mener at opgaven er forklaret ret dårligt, så jeg har brug for noget respons ;)


Brugbart svar (2)

Svar #1
26. september 2011 af Isomorphician

Dine svar er rigtige.


Skriv et svar til: Matematisk opgave :))

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.