Matematik

simpel matematik?

29. september 2011 af Ras111 (Slettet) - Niveau: C-niveau

2*(-2)+(-4)*(-1)=c

-4++4=c

hvad sker der når der står ++ ??? ved godt at + * + = + men der står jo ikke * imellem ?? ; /


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2011 af mette48 (Slettet)

2*(-2)+(-4)*(-1)=c

-4+(+4)=c

(-4)(-1) giver +4 det er rigtigt, men man plejer ikke at skrive plusset ved et positivt tal og hvis man gør det skal der parentes om det ligesom man sætter parentes om negative tal f.eks. (-7)

Du kan altså bare skrive

2*(-2)+(-4)*(-1)=c

-4+4=c

0=c

Hjalp det lidt?


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. september 2011 af mathon

 

        +4 = 4

        -4 + (+4) = c

        -4 + 4 = c


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. september 2011 af Dendrofili (Slettet)

i dette tilfælde skriver man bare (-4)*(-1) som 4, man behøver ikke at skrive +4, da det jo er underforstået at det er et positivt tal. man skriver jo ikke noget foran et tal med mindre det er negativt.

Men hvis det i stedet opgaven lød således du skulle finde -b og at b var -3 så vil der stå: -(-3) som jo så bliver til 3, da der er underforstået at du skal gange med -1 udenfor parentesen.


Svar #4
29. september 2011 af Ras111 (Slettet)

ingen?


Svar #5
29. september 2011 af Ras111 (Slettet)

okay tak


Skriv et svar til: simpel matematik?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.