Matematik

Omskrivning

29. september 2011 af nej12 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

 

Er der nogle der kan omskrive U=(a*b)/100  til U=1000*a^2*b^2


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Ikke, hvis du ikke har flere oplysninger.


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. september 2011 af volcom1

#0 Nææe det vil jeg ikke mene nogen kan


Svar #3
29. september 2011 af nej12 (Slettet)

Super, det er det samme jeg er kommet frem til ... 


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#3

Hvis omskrivningen skal gælde, følger det, at

a = 0 eller b = 0 eller a·b = 10-5


Svar #5
29. september 2011 af nej12 (Slettet)

 

Ja, men skulle bare lige være sikker på at i heller ikke kunne få den omskrevet!. Det giver nemlig god mening i min opgave at man ikke kan. 


Skriv et svar til: Omskrivning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.