Matematik

Bestem a og b i en ligning

29. september 2011 af buster1993 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej (:

jeg har fået en opgave der lyder på at finde a og b i ligning: L(t) = a*t + b. L=310 og t=1 ..

hvor gør jeg det?

og hvad betyder a og b i denne ligning?

tak på forhånd (:


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Du må have nogle flere oplysninger?


Svar #2
29. september 2011 af buster1993 (Slettet)

jeg har en tabel ?

alder (år) : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9,

længde (cm) 310, 348, 386, 424, 462, 500, 536, 572, 601

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Så skal du lave lineær regression på tallene i tabellen. Det er altid en god ide at formulere hele opgaven.


Svar #4
29. september 2011 af buster1993 (Slettet)

okay .. det kan jeg godt se nu og ja det har du ret i (: ..

hvad er så betydningen af a og b i det her?

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#4

b er så længden for alder 0 år, og a er ændringen i længde pr år.


Svar #6
29. september 2011 af buster1993 (Slettet)

når (:

mange tak !


Skriv et svar til: Bestem a og b i en ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.