Matematik

Statistik

30. september 2011 af Jeame (Slettet)

Er der nogen der kan hjælpe mig med den vedhæftede opgave?

Jeg vil gerne vide om spørgsmål a og b er rigtige og derudover have lidt hjælp til spørgsmål c

På forhånd tak

Vedhæftet fil: opgave 3.xlsx

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

a) ser rigtigt ud.

b) er ikke rigtigt. Der er to kategorier med havudsigt; læg deres sandsynligheder sammen, eller træk P(uden havudsigt) fra 1.

c) Læg de fire sandsynligheder sammen, der både er primære og har havudsigt.

 


Svar #2
30. september 2011 af Jeame (Slettet)

kan det godt passe at c giver 170%?? synes det virker af meget når jeg lægger alle 4 sandsynligheder sammen


Brugbart svar (1)

Svar #3
30. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Nej, hvordan kan det give så meget? Det bliver da et tal mindre end 1.

0,22 + 0,24 + 0,10 + 0,19 = 0,46 + 0,29 = 0,75


Svar #4
30. september 2011 af Jeame (Slettet)

hvor får du 0,29 fra?? undskyld.. men kan simpelthed ikke lige få øje på det...


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#4

0,10 + 0,19 = 0,29


Svar #6
30. september 2011 af Jeame (Slettet)

Er der eventuelt nogen der vil hjælpe med sprørgsmål e?? får det til at give 0,75 som i spørgsmål c men ved ikke om det er rigtig


Brugbart svar (0)

Svar #7
30. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#6

Her er det givet, at en turist er i den primære gruppe. Derfor skal du dividere svaret fra c) med svaret fra a).


Skriv et svar til: Statistik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.